▲ TOP

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι.

Istikbal Blog Blog Blog Επιλογή ιδανικού στρώματος

Επιλογή ιδανικού στρώματος

Istikbal Blog
Επιλογή ιδανικού στρώματος

Οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου  διαφέρουν, έτσι και στην επιλογή στρώματος το σωστό στρώμα δεν είναι ίδιο για όλους. Μια γενική αλήθεια πάντως είναι πως το κατάλληλο στρώμα πρέπει να βοηθά στην ευθυγράμμιση και την στήριξη της σπονδυλικής στήλης και του κεφαλιού, επιπροσθέτως να απορροφά τις πιέσεις των ώμων, των ποδιών και της λεκάνης. Να στηρίζει σωστά τον αυχένα και να βοηθά στην επίτευξη σωστής κυκλοφορίας στο αίμα.

Μην πιστεύετε στην ρήση ότι το στρώμα για είναι σωστό πρέπει να είναι σκληρό, καλό ή πιο ορθά κατάλληλο είναι το στρώμα που είναι άνετο και στηρίζει το σώμα μας.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες γενικές κατευθύνσεις σύμφωνα με τις οποίες τα σκληρά στρώματα ενδείκνυνται για όσους κοιμούνται ανάσκελα και για όσους έχουν αυξημένο σωματικό βάρος. Τα ημίσκληρα για όσους κοιμούνται μπρούμυτα και τα μαλακά για μικρότερες ηλικίες, για όσους κοιμούνται στο πλάι και για όσους έχουν χαμηλό σωματικό βάρος.

Για να αγοράσετε το κατάλληλο στρώμα θα πρέπει αρχικά να έχετε μετρήσει τις σωστές διαστάσεις, δεν προσαρμόζουμε το σώμα μας στο στρώμα αλλά το στρώμα στο σώμα μας. Πριν αγοράσετε στρώμα σκεφτείτε τι απαιτήσεις έχει το σώμα σας, και πρώτα από όλα η άνεση, δηλαδή το στρώμα να υποδέχεται απαλά το σώμα χωρίς να το αναγκάζει να παίρνει άβολες στάσεις, φυσικά και στήριξη του κεφαλιού και του κορμού ώστε να μη βουλιάζει κάθε φορά που αλλάζουμε πλευρά και βέβαια καλής ποιότητας υποαλλεργικά υλικά που αντέχουν στην καθημερινή χρήση.

  • Μην κάνετε δοκιμή σε στρώμα αν είστε πολύ κουρασμένοι, γιατί όλα τα στρώματα θα σας φανούν ιδανικά.
  • Το ελάχιστο πάχος του στρώματος πρέπει να είναι 16 εκατοστά, και ιδανικά πάνω από 18-20 εκατοστά.
  • Μην ξεχνάτε πως όσο σημαντική είναι η επιλογή, είναι και η συντήρηση του.
Μια έξυπνη λύση για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο Previous post
Πολυθρόνα σημαίνει χαλάρωση Next post

Αναζήτηση

Προϊόντα

Κατηγορίες προϊόντων

Social

Istikbal
Προϊόντα
Istikbal
Με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την υπογραφή Istikbal._
© 2024 · Istikbal Kimerland · All rights reserved · Design by Artware