▲ TOP

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι.

Istikbal Blog Blog Blog Καθαρό σπίτι για πάντα

Καθαρό σπίτι για πάντα

Istikbal Blog
Καθαρό σπίτι για πάντα

Θέλετε το σπίτι σας να είναι πάντα καθαρό και συμμαζεμένο; Μάθετε πως να το διατηρήσετε τακτικό και καθαρό ακολουθώντας απλά και γρήγορα βήματα, γιατί δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος.

Ξεφορτωθείτε ό,τι δεν σας χρειάζεται

Τα πράγματα που δεν χρησιμοποιείται τις περισσότερες φορές σας είναι άχρηστα και θα ήταν καλύτερο να τα απομακρύνετε. Χαρίστε, πετάξτε ή πουλήστε αντικείμενα που έχετε και δεν χρησιμοποιήσατε ποτέ και ξεφορτωθείτε τα ντεμοντέ διακοσμητικά που φυλάτε για χρόνια. Μικρός όγκος πραγμάτων, σημαίνει λιγότερο καθάρισμα.

Καθαρίστε τις επιφάνειες έπειτα από κάθε χρήση τους

Όσο λιγότερο αφήνεται τους λεκέδες στις επιφάνειες που χρησιμοποιείται τόσο πιο εύκολα θα καθαριστούν. Περάστε απλά την επιφάνεια που μαγειρέψατε , ή φάγατε με ένα σφουγγάρι ή ένα πανί αμέσως μόλις τελειώσετε. Έτσι δεν θα χρειαστεί να τρίψετε λεκέδες που έχουν μείνει για καιρό τη μέρα της γενικής καθαριότητας.

Πλύνετε τα πιάτα αμέσως

Είναι προτιμότερο να αφιερώσετε μερικά λεπτά έπειτα από κάθε γεύμα, για να πλύνετε ή να βάλετε στο πλυντήριο τα πιάτα και τις κατσαρόλες παρά στο τέλος της ημέρας να έρθετε αντιμέτωποι με τον «εφιάλτη» του γεμάτου πιάτα νεροχύτη.

Σκουπίστε και ξεσκονίστε συχνά

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο σκούπισμα και το ξεσκόνισμα, δύο φορές τις εβδομάδα, για να γλιτώσετε την πολύωρη, επιμελή και χρονοβόρα καθαριότητα του Σαββατοκύριακου.

Καθαρίστε αποτελεσματικά τον καναπέ σας Previous post
5+1 τρόποι να συνδυάσετε έναν πράσινο καναπέ Next post

Αναζήτηση

Προϊόντα

Κατηγορίες προϊόντων

Social

Istikbal
Προϊόντα
Istikbal
Με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την υπογραφή Istikbal._
© 2024 · Istikbal Kimerland · All rights reserved · Design by Artware