Κανένα προιόν.

Γνωρίστε την Country αισθητική

istikbal-aristo-μπερζέρα-laris-green

Η Country διακόσμηση, στη σύγχρονη εκδοχή της, είναι μια τάση που φέρνει στο μυαλό εικόνες παλαιότερων χρόνων. Με έντονα floral στοιχεία που προσδίδουν ρομαντικότητα στην ατμόσφαιρα, η country αισθητική, μπορεί να δώσει μια διαφορετική άποψη στο χώρο σας.

Επιλογή κατάλληλου μαξιλαριού

istikbal-ametist-μαξιλάρι-ύπνου-3-1100x618

Η χρήση του κατάλληλου μαξιλαριού παίζει σημαντικό ρόλο στον ύπνο. Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, αναφορικά με τους πόνους στον αυχένα, έδειξαν πως η επιλογή κατάλληλου μαξιλαριού είναι πιο σημαντική από αυτή του στρώματος.

Αρωματίστε το σπίτι σας, με φυσικό τρόπο

14376191135_3882425a2d_b

Πολλές φορές, όσο συχνά και αν καθαρίζετε ή αερίζετε το σπίτι, η μυρωδιά του χώρου δεν είναι ευχάριστη. Πριν καταφύγετε στις χημικές λύσεις του εμπορίου, μπορείτε να φτιάξετε φυσικά αρωματικά χώρου στο σπίτι σας.

5+1 τρόποι να συνδυάσετε έναν πράσινο καναπέ

istikbal-aristo-laris-dark-green

Το πράσινο είναι ένα χρώμα το οποίο στις φωτεινές αποχρώσεις του, προσδίδει ηρεμία και φρεσκάδα, στις πιο σκούρες αποχρώσεις του από την άλλη δίνει έναν αριστοκρατικό τόνο και πολλές φορές δηλώνει αφθονία.

Υπηρεσία άμεσης παράδοσης και συναρμολόγησης

polo vizon yellow
Στην Istikbal Kimerland, μέλημα μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό. Με την αγορά επίπλων από εμάς, σας παρέχουμε άμεση και ασφαλή μεταφορά τους, όπως και δωρεάν συναρμολόγηση και τοποθέτηση στο χώρο σας. Έχοντας ένα άκρως λειτουργικό και φιλικό προς εσάς ηλεκτρονικό κατάστημα και διατηρώντας 7 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και σύγχρονου σχεδιασμού. Παραδίδουμε τα έπιπλα μας πανελλαδικά και μάλιστα χωρίς καμία επιβάρυνση στις περιοχές που βρίσκονται τα καταστήματα μας. Η παράδοση πραγματοποιείται άμεσα και πάντα με την απαραίτητη ασφάλεια, καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα των επίπλων μας και να είμαστε βέβαιοι πως θα παραδοθούν σε εσάς χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σας απαλλάσσουμε από τον κόπο και τον χρόνο...

Πολυθρόνα σημαίνει χαλάρωση

lotus-masaj πολυθρόνα_2
Στις μέρες μας η πολυθρόνα, φαντάζει για κάποιους περιττή ως στοιχείο στο καθιστικό. Για κάποιους άλλους, από την άλλη μεριά κατέχει σημαντική θέση και αποτελεί το κύριο σημείο χαλάρωσης τους. Τοποθετήστε την στο σαλόνι σας, δημιουργώντας μια επιπλέον αναπαυτική θέση, είτε δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά τοποθετώντας την σε ένα φωτεινό παράθυρο ή δίπλα στο τζάκι. Επισκεφτείτε την στις ώρες χαλάρωσης που υπάρχουν στη μέρα σας με την παρέα ενός ζεστού ροφήματος, είτε διαβάστε ένα βιβλίο και ταξιδέψτε μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

Επιλογή ιδανικού στρώματος

istikbal-ametist-therapy-plus-στρώμα-18
Οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου  διαφέρουν, έτσι και στην επιλογή στρώματος το σωστό στρώμα δεν είναι ίδιο για όλους. Μια γενική αλήθεια πάντως είναι πως το κατάλληλο στρώμα πρέπει να βοηθά στην ευθυγράμμιση και την στήριξη της σπονδυλικής στήλης και του κεφαλιού, επιπροσθέτως να απορροφά τις πιέσεις των ώμων, των ποδιών και της λεκάνης. Να στηρίζει σωστά τον αυχένα και να βοηθά στην επίτευξη σωστής κυκλοφορίας στο αίμα. Μην πιστεύετε στην ρήση ότι το στρώμα για είναι σωστό πρέπει να είναι σκληρό, καλό ή πιο ορθά κατάλληλο είναι το στρώμα που είναι άνετο και στηρίζει το σώμα μας. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες γενικές κατευθύνσεις σύμφωνα με τις οποίες τα σκληρά στρώματα ενδείκνυνται για όσους κοιμούνται ανάσκελα και για όσους έχουν αυξημένο σωματικό βάρος. Τα ημίσκληρα...

Μια έξυπνη λύση για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο

istikbal-elit-κρεβατοκαμαρα-με-αποθηκεφτικο-χωρο-baza-baslik-15052013-5
Οι χώροι αποθήκευσης είναι απαραίτητοι σε ένα σπίτι. Πάντα υπάρχουν αντικείμενα, που πρέπει να αποθηκευτούν, καθώς η χρήση τους δεν είναι καθημερινή. Μια έξυπνη και πολύ πρακτική λύση είναι το κρεβάτι μας. Επιλέξτε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο και εξοικονομήστε χώρο, αλλά και χρόνο τον οποίο σπαταλάτε για να τακτοποιείτε συνεχώς αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Είναι εύκολα στη χρήση τους καθώς ανοίγουν και κλείνουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο, και παράλληλα προστατεύουν κατάλληλα τα αντικείμενα που αποθηκεύεται, καθώς ο αποθηκευτικός χώρος είναι αεριζόμενος και αντιμικροβιακός. Παράλληλα το κόστος τους δεν είναι πολύ υψηλότερο, από ότι των κρεβατιών χωρίς αποθηκευτικό χώρο, κάτι που κάνει την επιλογή αυτή ακόμα πιο ελκυστική. Μετατρέψτε το χώρο του ύπνου, σε έναν καλά οργανωμένο χώρο αποθήκευσης.
1 2