• Στρώμα Yoga Rhythm
    • Στρώμα Yoga Life
    • Στρώμα Kolajen Ultra Therapy
    • Στρώμα Kolajen Lux
    • Στρώμα Graphene Dream
Home / NEA / Υπηρεσία άμεσης παράδοσης και συναρμολόγησης

Υπηρεσία άμεσης παράδοσης και συναρμολόγησης

Στην Istikbal Kimerland, μέλημα μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο δυνατό. Με την αγορά επίπλων από εμάς, σας παρέχουμε άμεση και ασφαλή μεταφορά τους, όπως και δωρεάν συναρμολόγηση και τοποθέτηση στο χώρο σας.

Έχοντας ένα άκρως λειτουργικό και φιλικό προς εσάς ηλεκτρονικό κατάστημα και διατηρώντας 7 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και σύγχρονου σχεδιασμού. Παραδίδουμε τα έπιπλα μας πανελλαδικά και μάλιστα χωρίς καμία επιβάρυνση στις περιοχές που βρίσκονται τα καταστήματα μας.

Η παράδοση πραγματοποιείται άμεσα και πάντα με την απαραίτητη ασφάλεια, καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα των επίπλων μας και να είμαστε βέβαιοι πως θα παραδοθούν σε εσάς χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σας απαλλάσσουμε από τον κόπο και τον χρόνο που χρειάζεται για την συναρμολόγηση των επίπλων σας, συναρμολογώντας δωρεάν τα έπιπλα σας, για να τα τοποθετηθούν στο χώρο σας, αμέσως μετά την παράδοση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να περιηγηθείτε στο κατάστημα μας, να επιλέξετε τα έπιπλα που επιθυμείτε και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς. Τα έπιπλα σας θα παραδοθούν, θα συναρμολογηθούν και θα τοποθετηθούν στο χώρο σας, όπως ακριβώς τα φανταζόσασταν.