Home / BLOG / Υποδεχθείτε την Άνοιξη με πρακτικές λύσεις Istikbal

Υποδεχθείτε την Άνοιξη με πρακτικές λύσεις Istikbal

Η Άνοιξη έχει ήδη φτάσει, η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει και η κρεβατοκάμαρα μετατρέπεται σταδιακά σε …πεδίο μάχης με τα χειμωνιάτικα ρούχα, τα παπλώματα και τον αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες ο χώρος του υπνοδωματίου μοιάζει να μην είναι ποτέ αρκετός για όλα όσα χρειαζόμαστε. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα έπιπλα -εκεί άλλωστε, με μία μινιμαλιστική προσέγγιση, ίσως και να μπορούσαμε να διευθετήσουμε το ζήτημα αυτό. Τα προβλήματα συνήθως επικεντρώνονται στη διαχείριση όλων εκείνων των ρούχων, των ειδών ύπνου -κάθε ογκώδους κουβέρτας και παπλώματος- και του πόσου χώρου θα μπορούσαν να καταλάβουν στην πρακτικά μικρή μας ντουλάπα.

Ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο απλά, αν αναλογιστούμε και τις εναλλαγές των εποχών του χρόνου. -Να θυμηθώ να κατεβάσω τα καλοκαιρινά και να ανεβάσω τα χειμωνιάτικα, και πάλι από την αντίστροφη. Αλλά πού; Εκεί που τον χώρο μοιάζει να τον έχουν ήδη καταλάβει τα βαριά παπλώματα, που αποσύρθηκαν με την αρχή της Άνοιξης, ή εκεί όπου τα πολλά καλοκαιρινά ρούχα κάνουν κατάληψη σε ολόκληρα τμήματα της ντουλάπας; Αυτός ο άλυτος γρίφος μοιάζει να έχει μια ουσιαστική και πρακτική λύση.

Η ιδέα της λύσης βρίσκεται σε ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο. Τα σύγχρονα σχέδια και οι ειδικοί μεταλλικοί μηχανισμοί αναδίπλωσης προσφέρουν μία σαφώς μεγαλύτερη άνεση διευρύνοντας κι άλλο τη χωρητικότητα. Πόσο πιο απλό θα ήταν αν όλα τα παπλώματα, οι κουβέρτες, τα επιπλέον μαξιλάρια, αποδέσμευαν τον χώρο που είχαν καταλάβει στην ντουλάπα και βρισκόντουσαν πλέον τακτοποιημένα, και όλα μαζί, στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού;

Σκεφτείτε τη μοναδική πρόταση του Διπλού Κρεβατιού Sleepy (160*200cm) της Istikbal. Προσθέστε στο υπνοδωμάτιό σας ένα κρεβάτι σχεδιασμένο σε ένα μοτίβο απλών και λιτών γραμμών, το οποίο πλαισιώνει και αναδεικνύει τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά και υφάσματα. Ο ειδικά σχεδιασμένος αποθηκευτικός χώρος, με πολλαπλά ελάσματα αναδίπλωσης και εργονομικό μεταλλικής βάσης σκελετό, αποτελούν τις πρακτικές εκείνες καινοτομίες, οι οποίες όχι μόνο σας προσφέρουν ένα κρεβάτι με εξαιρετική αισθητική και αντοχή, αλλά και έναν ουσιαστικό αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος θα σας λύσει τα χέρια στην τακτοποίηση των παπλωμάτων και όχι μόνο, όταν πια η εποχή τους θα έχει περάσει.

Είναι αλήθεια, η κρεβατοκάμαρα ίσως έχει περισσότερες ανάγκες αποθηκευτικού χώρου ακόμη και από την κουζίνα, αν υπολογίσουμε τα είδη και τον όγκο που καταλαμβάνουν. Και, πιστέψτε μας, αν όλο αυτό δουλεύει σε υπνοδωμάτιο με περιορισμένο χρόνο, τί θαύματα θα μπορούσε να κάνει σε υπνοδωμάτια μεγαλύτερου μεγέθους.

Επιλέξτε με αυτόν τον τρόπο την άνεση και προβλέψτε τον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο των επίπλων του υπνοδωματίου σας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε κάθε στιγμή τί θα βρείτε και πού, ενώ παράλληλα να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτό. Μέσα από τις σωστές επιλογές, έχετε πλέον τη δυνατότητα να διαμορφώσετε ένα υπνοδωμάτιο στα δικά σας μέτρα αυξάνοντας πρακτικά τον αποθηκευτικό χώρο, προσθέτοντας ξεγνοιασιά και πρακτικότητα.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο κινείται και η πρόταση του Διπλού Κρεβατιού Elit. Με το μοναδικό στυλ, τα ίδια αξεπέραστα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την άνεση του μοναδικού αποθηκευτικού χώρου, το διπλό κρεβάτι Elit συνοδευόμενο και από το ποιοτικό στρώμα ύπνου Active Life Bronze, θα αποτελέσουν μια ουσιαστική αναβάθμιση τόσο του χώρου, όσο και της ποιότητας ζωής σας.

Υποδεχθείτε την Άνοιξη με μια ουσιαστική ανανέωση του χώρου σας προσθέτοντας άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά σας.