▲ TOP

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι.

Istikbal Blog Blog Blog Καθαρίστε αποτελεσματικά τον καναπέ σας

Καθαρίστε αποτελεσματικά τον καναπέ σας

Istikbal Blog
Καθαρίστε αποτελεσματικά τον καναπέ σας

Οι ημέρες των γιορτών έφτασαν, είμαστε όλοι έτοιμοι να υποδεχτούμε το νέο έτος, αλλά μαζί με αυτό και τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς που θα μας επισκεφτούν. Για να τους υποδεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο, θέλουμε όλα να είναι στην εντέλεια, ο στολισμός θα δώσει λάμψη, αρώματα από την κουζίνα θα «πλημμυρίσουν» το σπίτι, ο καναπές όμως, είναι αρκετά καθαρός; Αν πιστεύετε πως έχει έρθει η ώρα για ένα καλό καθάρισμα, μάθετε πως θα καθαρίσετε αποτελεσματικά τον καναπέ σας, μόνοι σας. Αρχικά, το καλύτερο θα ήταν να καθαρίζατε πιθανούς λεκέδες αμέσως μόλις εμφανιστούν, μη επιτρέποντας τους να προχωρήσουν βαθύτερα και να «ποτίσουν» στο ύφασμα.

  • Για να απομακρύνεται την σκόνη που συγκεντρώνεται με τον καιρό, χρησιμοποιείστε την ηλεκτρική σκούπα τακτικά, για να καθαρίσετε τόσο τα καθίσματα, αλλά και τα μπράτσα του καναπέ. Μην ξεχάσετε το πίσω και το κάτω μέρος του καναπέ, καθώς αυτά είναι που συγκεντρώνουν την περισσότερη σκόνη.
  • Για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της σκόνης στις ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες του καναπέ, χρησιμοποιείστε πανί με νερό ή κάποιο απορρυπαντικό κατάλληλο για την επιφάνεια που το χρησιμοποιείτε.
  • Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε απορρυπαντικό, κάντε τον απαραίτητο έλεγχο για να διαπιστώσετε ότι είναι κατάλληλο για το ύφασμα του καναπέ σας. Ελέγξτε το φυλλάδιο με τις οδηγίες που σας δόθηκε με την αγορά του καναπέ, ή αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για να σας κατατοπίσει σχετικά με τον τρόπο καθαρισμού.

Στην Istikbal, φροντίζουμε για εσάς καθώς όλα τα υφάσματα και τεχνοδέρματα που χρησιμοποιούμε για τα σαλόνια, καθαρίζονται με νωπό πανί μόνο με νερό χωρίς να χρειάζεται η προσθήκη κανενός απορρυπαντικού. Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πολυθρόνα σημαίνει χαλάρωση Previous post
Καθαρό σπίτι για πάντα Next post

Αναζήτηση

Προϊόντα

Κατηγορίες προϊόντων

Social

Istikbal
Προϊόντα
Istikbal
Με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την υπογραφή Istikbal._
© 2024 · Istikbal Kimerland · All rights reserved · Design by Artware