• Προσφορά | Διπλό στρώμα και κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο
    • Προσφορά: Διπλό κρεβάτι με στρώμα & ανώστρωμα 730.00€
    • Στρώμα Yoga Rhythm
    • Στρώμα Kolajen Ultra Therapy
    • Στρώμα Kolajen Lux
Home / BLOG / 5+1 τρόποι να συνδυάσετε έναν πράσινο καναπέ

5+1 τρόποι να συνδυάσετε έναν πράσινο καναπέ

Το πράσινο είναι ένα χρώμα το οποίο στις φωτεινές αποχρώσεις του, προσδίδει ηρεμία και φρεσκάδα, στις πιο σκούρες αποχρώσεις του από την άλλη δίνει έναν αριστοκρατικό τόνο και πολλές φορές δηλώνει αφθονία. Μπορεί να φαντάζει ένα δύσκολο χρώμα να συνδυαστεί, ακολουθώντας όμως σωστά βήματα, μπορεί να απογειώσει την αισθητική του χώρου σας.

Ένας σκούρος πράσινος καναπές, μπορεί να συνδυαστεί ανάλογα με την αισθητική που έχετε επιλέξει για το χώρο σας, είναι μια επιλογή που παρά την ιδιαιτερότητα του χρώματος εφαρμόζεται αρμονικά σε πολλούς χώρους. Αξίζει να σημειωθεί πως το σκούρο πράσινο χρώμα, δείχνει εξαιρετικά πολυτελές σε βελούδινο, απαλό ύφασμα.

Όσον αφορά λοιπόν τον συνδυασμό του, συνδυάζεται άριστα με industrial αισθητική, με σκούρο βιολετί για ένα αποτέλεσμα γεμάτο στυλ και μπορεί επίσης να σπάσει τη μονοτονία του γκρι και του μαύρου σε ένα σαλόνι σύγχρονης αισθητικής. Μαζί με το καφέ δημιουργούν ένα αρμονικό διακοσμητικό αποτέλεσμα, αλλά συνδυάζεται άρτια και με φωτεινά χρώματα ή ακόμα και με λευκό για ένα σαλόνι με σύγχρονη διακόσμηση. Τέλος μία ακόμη επιλογή είναι οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις του πράσινου για ένα πιο χαρούμενο αποτέλεσμα που θα δώσει φρεσκάδα στο χώρο σας.

Οι επιλογές κάθε άλλο παρά σας περιορίζουν, επιλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο, την αισθητική αλλά κυρίως την προσωπικότητα σας.