▲ TOP

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι.

Istikbal Blog Blog Blog Γιορτάστε με την αισθητική των σετ ύπνου

Γιορτάστε με την αισθητική των σετ ύπνου

Istikbal Blog
Γιορτάστε με την αισθητική των σετ ύπνου

Υπάρχει ένας μύθος ότι το χρώμα στα σετ υπνοδωματίου είναι απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο μέσα στην πιθανή μονοτονία των πιθανώς συνηθισμένων επίπλων που περιλαμβάνει μία κρεβατοκάμαρα. Από την άλλη, ίσως ποτέ να μη δίνουμε τη σημασία που πρέπει σε όλες αυτές τις “λεπτομέρειες” που “έτσι κι αλλιώς δεν τις προσέχουμε γιατί κοιμόμαστε”.

Το περιεχόμενο αυτών των δύο εισαγωγικών είναι αποκλειστικά η άποψη που έχουμε οι περισσότεροι, όταν σκεφτούμε όλα εκείνα τα σετ ύπνου, και πώς πραγματικά τα επιλέγουμε. Πολλές φορές μπορεί να μη δίνουμε καν σημασία, αλλά ένα ταιριαστό σύνολο από σεντόνι, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκη και πάπλωμα, δίνει μία εξαιρετικά σημαντική νότα αισθητικής στον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Και αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί αυτό είναι το χρώμα και το στυλ το οποίο, όσο κι αν δεν το υπολογίζουμε, καταλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες οριζόντιες επιφάνειες του δωματίου, αυτή του κρεβατιού

Έτσι, η γιορτή των ερωτευμένων που πλησιάζει, δεν είναι κάτι λιγότερο από μία εξαιρετική αφορμή να τολμήσουμε μια ουσιαστική ανανέωση στην αισθητική του χώρου του υπνοδωματίου, με κάτι πολύ απλό, οικονομικό και, παρά όλα αυτά, εξαιρετικά σημαντικό. Ακόμη κι αν είμαστε οι μόνοι …ένοικοι του υπνοδωματίου μας, ο έρωτας για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης θα πρέπει να μας καθοδηγήσει να αλλάξουμε και να δώσουμε σημασία σε όσα πραγματικά είχαμε υποτιμήσει.

Η ψυχολογία παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Μία ολοκληρωμένη σύνθεση δίνει στον εγκέφαλο την αίσθηση ενός άρτια διαμορφωμένου χώρου δημιουργώντας συναισθήματα ηρεμίας. Αυτό συμβαίνει γιατί “μηχανικά” το ανθρώπινο μάτι είναι κατασκευασμένο να έλκεται από οτιδήποτε μοιάζει αταίριαστο μέσα σε ένα σύνολο. Αυτό ακριβώς είναι το πρώτο αποτέλεσμα. Το δεύτερο είναι καθαρά η αισθητική απόλαυση: Επιλέξτε χρώματα και σχέδια που σας εκφράζουν και δώστε προσωπικότητα στην οριζόντια επιφάνεια την οποία καλύπτει το κρεβάτι. Επιλέξτε κάτι που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς και εκφράστε τη δική σας αισθητική ταυτότητα μέσα από ξεκάθαρες επιλογές χρώματος και σχεδίου.

Τί να επιλέξετε; Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο καθορίζουν οι άλλοι για εσάς. Προφανώς υπάρχουν κάποιες γραμμές καθοδήγησης, αλλά όσοι οι άνθρωποι, τόσες και οι απόψεις περί αισθητικής. Σε πολύ γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να συμφωνίσουμε ότι “άγρια” γραμμικά σχήματα με πολλές γωνίες, είναι μάλλον μία σημαντικά δύσκολη επιλογή, καθώς το μάτι προσπαθεί ασυναίσθητα να ακολουθήσει τις γραμμές, και είναι πραγματικά δύσκολο να χαλαρώσει και να ηρεμήσουμε. Χρωματικά, μάλλον θα σας αποτρέπαμε από κάτι αποκλειστικά κόκκινο ή μαύρο. Όσο κι αν υπάρχει ένας μύθος πίσω από αυτές τις χρωματικές επιλογές και την “αποτελεσματικότητά” τους στην ανθρώπινη επιθυμία, μάλλον τα αποτελέσματα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο, όταν πρόκειται για είδη ύπνου.

Η κλασσική αξία του ανοιχτόχρωμου με χαρακτηριστικό μοτίβο είναι αδιαπραγμάτευτη. Είτε πρόκειται για ένα έντονο καρώ σε θερμό φόντο, είτε για ζωντανές θεματικές απεικονίσεις, το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός αισθητικού περιβάλλοντος με ευεργετικές ιδιότητες που σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να “χαθείτε” σε μία όμορφη και ομοιογενή οπτική εικόνα. Δημιουργήστε με γνώμονα τη δική σας αισθητική και ζήστε το αποτέλεσμα!

[nitro_product style=”6″ hover_style=”flip-back” transition_effects=”slide-from-right” id=”29547″][nitro_product style=”6″ hover_style=”flip-back” transition_effects=”slide-from-right” id=”29529″][nitro_product style=”6″ hover_style=”flip-back” transition_effects=”slide-from-right” id=”29508″][nitro_product style=”6″ hover_style=”flip-back” transition_effects=”slide-from-right” id=”29561″]
Τουριστικές μονάδες και προϊόντα ύπνου Previous post
Συμβουλές Ύπνου: Πέτα ό,τι σε βαραίνει Next post

Αναζήτηση

Προϊόντα

Κατηγορίες προϊόντων

Social

Istikbal
Προϊόντα
Istikbal
Με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την υπογραφή Istikbal._
© 2024 · Istikbal Kimerland · All rights reserved · Design by Artware