▲ TOP

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι.

Istikbal Blog Blog Blog Εγγύηση Istikbal

Εγγύηση Istikbal

Istikbal Blog

Η Istikbal φροντίζει για τις ξέγνοιαστες στιγμές σας ακόμη και μετά από την «απομάκρυνση εκ του ταμείου». Για εμάς σημασία έχει το πραγματικό χαμόγελό σας, το οποίο περνά στην καθημερινότητα, μέσα από τη χρήση των προϊόντων μας. Εξασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα πρώτων υλών και κατασκευής, στην Istikbal μπορούμε να σας εγγυηθούμε την αντοχή των προϊόντων μας στον χρόνο και τη χρήση.

Πιστοποιητικά ποιότητας

Τα προϊόντα Istikbal φέρουν τα πιο αυστηρά διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας:

CE

Το προϊόν πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις τόσο σε επίπεδο ασφαλείας όσο και σε επίπεδο νομικό και οικονομικό για την κυκλοφορία του εντός Ευρώπης.

ISO 9001

Πιστοποιεί τη διαχείριση ποιότητας μιας επιχείρησης στα στάδια παραγωγής και ελέγχου των προϊόντων της, ώστε να διασφαλίζονται οι ανάγκες του πελάτη.

ISO 14001

Πιστοποιεί τη σωστή περιβαλλοντική διαχείριση κατά την παραγωγή.

GOST

Πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας, αντίστοιχη της σειράς ISO 9000. Αφορά επιχειρήσεις που εδρεύουν ή εξάγουν αγαθά στη Ρωσική Επικράτεια. Μέλη της ISPA (International Association of Sleep Products Manufacturers), της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Προϊόντων Ύπνου.

K-Q TSE-ISO-EN 9000

Τριπλό σύστημα πιστοποίησης. Αφορά στην καθιέρωση ενός μοντέλου Διοίκησης Ολικής Ποιότητας σε μια μονάδα παραγωγής. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα αγαθά από κάθε τμήμα ξεχωριστά, σε κάθε στάδιο και τομέα της παραγωγής, βρίσκονται άπαντα σε αρμονία με τις προσδοκίες των πελατών μας.

TSE ISG-OHSAS TS-18001

Διεθνής Οδηγία εξειδικευμένη στα συστήματα διαχείρισης υγειονομικής ασφαλείας εντός εργασιακού χώρου.

OEKO TEX – Confidence in Textiles

Το διεθνές σήμα Oeko-Tex Standard 100 «Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες» δηλώνει ότι το προϊόν είναι απαλλαγμένο από επικίνδυνες ουσίες και ως εκ τούτου φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

GS Mark

Αρκτικόλεξο του “Geprüfte Sicherheit” (Ελεγμένο ως προς την Ασφάλεια). Πιστοποιεί ότι το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές που ορίζονται τόσο από τη γερμανική όσο και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Ασφαλείας Εξοπλισμού και Πρόληψης Ατυχημάτων.

16 CFR 1633

Όλα τα προϊόντα Ύπνου συμμορφώνονται -και μάλιστα υπέρ το δέον- με το Αμερικανικό Πρότυπο Ποιότητας της 1ης Ιουλίου 2007.

BS 5852 Standard

Βρετανικό Πρότυπο το οποίο πιστοποιεί πως τα έπιπλα είναι βραδυφλεγή. Προβλέπει διεξαγωγή πειραμάτων με αναμμένα σπίρτα, τσιγάρα και μεγαλύτερες εστίες πυρός.

CertiPUR

Προαιρετικό πιστοποιητικό για την ανώτερη επίδοση της εύκαμπτης πολυουρεθάνης ύπνου σε επίπεδο ασφαλείας, υγείας και οικολογικών υλικών κατασκευής. Απαγορεύει τη χρήση ορισμένων επιβλαβών ουσιών. Προβλέπει τακτικούς και έκτακτους δειγματοληπτικούς ελέγχους για τις συμβεβλημένες μονάδες παραγωγής αφρού σε Ευρώπη και Αμερική.

Sanitized

Βεβαίωση που χορηγείται όταν το τελικό προϊόν είναι πλήρως απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής.

IMO Control

Πιστοποιητικό Ελέγχου του Ινστιτούτου Οικολογικού Εμπορίου (Institute for Marketecology), το οποίο εξειδικεύεται στη διασφάλιση της ποιότητας των οικολογικών προϊόντων, της οργανικής γεωργίας και των αντίστοιχων συστημάτων διαχείρισης.

Εγγύηση

Έτσι η Istikbal, πέρα και από τη δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς παράδοσης των προϊόντων της αγοράς σας στον χώρο σας, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος, παρέχει άμεση και δωρεάν τεχνική υποστήριξη για την εξέταση του πιθανού ελαττώματος κάθε προϊόντος που θα μπορούσε να προκύψει.

Όλα τα προϊόντα Istikbal συνοδεύονται από εγγύηση η οποία κυμαίνεται από ένα έως και δέκα έτη, στις αντίστοιχες κατηγορίες προϊόντων. Για παράδειγμα, όλα τα έπιπλα Istikbal συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών. Όλα τα στρώματα Istikbal συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών για τα υφάσματα και 10 ετών για τα  ελατήρια. Οι βάσεις στρωμάτων της Istikbal που διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο, συνοδεύονται από 5ετη εγγύηση για οποιοδήποτε κατασκευαστικό σφάλμα θα μπορούσε να προκύψει.

Στην Istikbal φροντίζουμε για το δικό σας χαμόγελο._

Πώς επιλέγω το σωστό μαξιλάρι; Previous post
Έπιπλο τηλεόρασης: Η μεγάλη μάχη… Next post

Αναζήτηση

Προϊόντα

Κατηγορίες προϊόντων

Social

Istikbal
Προϊόντα
Istikbal
Με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την υπογραφή Istikbal._
© 2024 · Istikbal Kimerland · All rights reserved · Design by Artware