Home / BLOG / Καλοκαιρινά Στρώματα, για έναν δροσερό ύπνο

Καλοκαιρινά Στρώματα, για έναν δροσερό ύπνο

Το καλοκαίρι είναι από τα πλέον δύσκολα σημεία για να αντέξει κάποιος τη ζέστη είναι η κρεβατοκάμαρα. Ακόμη και στην πιο δροσερή εκδοχή του κλιματιζόμενου υπνοδωματίου, υπάρχει κάτι που δύσκολα αλλάζει θερμοκρασία, και αυτό δεν είναι άλλο από το στρώμα. Αυτό όμως συμβαίνει κυρίως γιατί τα παλιότερα στρώματα δεν διαθέτουν τα κατάλληλα υλικά, ή την αντίστοιχη τεχνολογία υλικών για να διασφαλίζουν τη σωστή ροή του αέρα και τη διασφάλιση των ιδανικών συνθηκών υγρασίας.

Στην Istikbal γνωρίζουμε την ανάγκη της διασφάλισης των ιδανικών συνθηκών για τον τέλειο ύπνο, τόσο κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες, όσο και τους πλέον θερμούς θερινούς. Μεταξύ των δύο αυτών περιπτώσεων, η πλέον επιτακτική εκδοχή είναι αυτή του καλοκαιριού. Και η αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος γίνεται με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο, μέσα από την επιλογή των κατάλληλων υλικών, αλλά και την εξειδικευμένη διαμόρφωσή τους.
Στην μεγάλη αυτή κατηγορία των υλικών υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να επιτύχουμε το κορυφαίο αποτέλεσμα:

 

I. Τεχνολογία Viscogel

Πέρα από τα ευεργετικά χαρακτηριστικά των στρωμάτων από σφαιρίδια ή αφρό gel βισκόζης να προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε σημείο του σώματος εξασφαλίζοντας τη σωστή στάση και υποστήριξη.

ΣΤΡΩΜΑ VISCOLEX PLUS

Ανατομικό στρώμα χωρίς ελατήρια! Υψηλή τεχνολογία συστήματος αφρού μνήμης Viscolex. Βοηθά το σώμα να διατηρεί τη φυσική του θέση και θερμοκρασία, ανακουφίζοντάς το από την πίεση στους μυς και στα νεύρα. Από υλικά υποαλλεργικά, αεριζόμενα και βραδυφλεγή.

ΣΤΡΩΜΑ ULTRA ENERGY

Ένα από τα κορυφαία στρώματα της αγοράς σας χαρίζει την απόλυτη εμπειρία ύπνου! Απόλυτα ορθοπεδικό στρώμα με 6 Spiral Bonel Spring System, με δύο ζώνες άνεσης σκληρό από τη μια πλευρά & μαλακό από την άλλη. Τα μικροσφαιρίδια  gel της τεχνολογίας VISCOGEL, προσαρμόζονται  τέλεια σε κάθε σημείο του σώματος και το κρατούν μοναδικά δροσερό κατά τη διάρκεια του ύπνου. Έξτρα άνεση και χαλάρωση ανώτερου επιπέδου από το επίστρωμα τεχνολογίας VISCOGEL (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο πλευρές του στρώματος) αλλά και το ύφασμα τεχνολογίας  Quantech Sleep που βοηθά να ανακτηθεί η ενέργεια που χάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΤΡΩΜΑ SLEEPWELL ENERGY

Απόλυτα ορθοπεδικό στρώμα με σύστημα στήριξης SL & περίβλημα αφρού σε όλες τις πλευρές. Mε δύο ζώνες άνεσης σκληρό από τη μια πλευρά & μαλακό από την άλλη. Τα μικροσφαιρίδια  gel της τεχνολογίας VISCOGEL, προσαρμόζονται  τέλεια σε κάθε σημείο του σώματος και το κρατούν μοναδικά δροσερό κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει αποσπώμενο κάλυμμα.

ΙΙ. Εξειδικευμένη διαχείριση υλικών

Όταν το δροσερό βαμβάκι διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο και περιβάλλεται από εξαιρετική τεχνολογία υλικού, τότε η απρόσκοπτη διέλευση του αέρα επιτρέπει στο στρώμα να απομακρύνει την επιπρόσθετη θερμότητα χωρίς να την εγκλωβίζει ή να τη μεταφέρει στο σώμα αυτού που το χρησιμοποιεί.

ΣΤΡΩΜΑ ELEGANT CLASS

Απολαύστε την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το στρώμα,  το οποίο είναι Best Seller σε σουίτες πολυτελών  ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο. Με ύψος 33 cm, διαθέτει σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων και πολυεπίπεδες στρώσεις από εύκαμπτα αφρώδη υλικά που αγκαλιάζουν το σώμα και σας προσφέρουν μοναδική ξεκούραση και αναζωογόνηση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στρώμα:  ορθοπεδικό, υποαλλεργικό, αντιμικροβιακό.

Ύφασμα Επιφανείας: βαμβακερό ύφασμα ειδικής πλέξης με οπές για ελεύθερη διακίνηση του αέρα, υδροαπωθητικό, βραδυφλεγές (FLARET) με ειδική επεξεργασία κατά των ακάρεων.

Καπιτονέ στρώση: Αποτελείται από 350 GR/M² βραδυφλεγή ίνα thermobond, από αφρό με ιδιότητα flaret (επιβραδυντικό φλόγας) 20 DN. Με 2 στρώσεις αφρωδών υλικών πάχους 3 cm διαφορετικής πυκνότητας.

Σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων POCKET (233/m2). Το κάθε ελατήριο (διαμέτρου 62mm) κατασκευασμένο από υψηλής περιεκτικότητας ανθρακούχο χάλυβα εμπεριέχεται σε ειδική θήκη με ύφασμα P.P. Nutrovil και περικλείεται από δύο χαλύβδινα πλαίσια και στις δύο πλευρές, διαμέτρου 3,90mm για εξασφάλιση μέγιστης σταθερότητας.

Πολυεπίπεδες στρώσεις από αφρώδη υλικά και στις δύο πλευρές του στρώματος. Υψηλής πυκνότητας αφρός περιμετρικά του στρώματος (8cm) εμποδίζει τη παραμόρφωση. Διαθέτει 4 χειρολαβές για εύκολη μεταφορά αλλά και ετικέτες αλλαγής γωνίας βάσει εποχών για την διευκόλυνση της αλλαγής πλευράς των στρωμάτων.

ΣΤΡΩΜΑ GRAND SUITE

Απολαύστε μία μοναδική εμπειρία ύπνου με ένα στρώμα εξαιρετικής άνεσης & αντοχής!

Επιφάνεια ανωστρώματος: αφαιρούμενο και πλενόμενο ανώστρωμα που εφαρμόζεται στις δυο πλευρές του στρώματος (με φερμουάρ) από ύφασμα βαμβακερό ειδικής πλέξης με οπές για ελεύθερη διακίνηση του αέρα, υδροαπωθητικό, βραδυφλεγές (flaret) με ειδική επεξεργασία κατά των ακάρεων.

 

Καπιτονέ στρώση: από 280 gr/m2 βραδυφλεγές ίνα thermobond από αφρό με ιδιότητα flaret (επιβραδυντικό φλόγας) 20 DN. Με 2 στρώσεις αφρωδών υλικών πάχους 3 cm διαφορετικής πυκνότητας και ύψος ανωστρώματος 6 cm.

Σύστημα 660 ανεξάρτητων ελατηρίων POCKET. Ύψος ελατηρίου 13,5 cm. Το κάθε ελατήριο (διαμέτρου 18 mm) κατασκευασμένο από υψηλής περιεκτικότητας ανθρακούχο χάλυβα, εμπεριέχεται σε ειδική θήκη με ύφασμα PP NITROVIL και περικλείεται από δύο χαλύβδινα πλαίσια και στις δύο πλευρές, διαμέτρου 3,90 mm για εξασφάλιση μέγιστης σταθερότητας χαλύβδινο πλαίσιο.

 

– Πολυεπίπεδες στρώσεις από αφρώδη υλικά και στις δύο πλευρές του στρώματος.

– Με διαφορετική σκληρότητα από κάθε πλευρά, προσφέροντας σκληρή και μαλακή πλευρά.

– Ειδική στρώση από πεπιεσμένο μαλλί βάρους 900 gr/m2 και τοποθετημένο πάνω στις δύο επιφάνειες του σκελετού ελατηρίων.

 

– Υψηλής πυκνότητας αφρός περιμετρικά του στρώματος (8 cm) εμποδίζει την παραμόρφωση.

– 4 βαλβίδες εξαερισμού.

– 4 χειρολαβές για εύκολη μεταφορά.