▲ TOP

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι.

Istikbal Blog Blog Blog Νέα χρονιά, νέο στρώμα

Νέα χρονιά, νέο στρώμα

Istikbal Blog
Νέα χρονιά, νέο στρώμα | Istikbal

Είναι αλήθεια πως με το τέλος κάθε χρονιάς, λίγες μέρες πριν το νέο έτος μπει στη ζωή μας, βάζουμε στόχους, κάνουμε προγραμματισμούς, σκεφτόμαστε τί θέλουμε να καταφέρουμε. Πολλές φορές όμως ξεχνούμε τα βασικά. Και ποιά είναι αυτά τα βασικά; Η ίδια μας η καθημερινότητα. Πιστεύουμε πως, δια μαγείας, μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα, να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, χωρίς να σκεφτόμαστε πως η ίδια η καθημερινότητα είναι εκείνη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ένα πρωινό ξύπνημα που μας βρίσκει χωρίς ενέργεια, μία νύχτα που στριφογυρίζαμε στο κρεβάτι και ξυπνήσαμε πιασμένοι, ένας ύπνος που πεισματικά αρνείται να ξεκουράσει το σώμα, είναι σημεία τα οποία μπορούν να μας ακυρώσουν τη μία μέρα μετά την άλλη, να μας κάνουν τουλάχιστον λιγότερο αποδοτικούς, για πολλούς λόγους. Από τη διάθεση μέχρι τη σωματική κατάσταση, όλα έχουν ένα τίμημα, και αυτό το τίμημα δεν είναι άλλο από την ίδια μας τη μέρα.

Έτσι, ίσως αυτή να είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να σκεφτούμε να κάνουμε κάτι πραγματικά χρήσιμο για να προσθέσουμε ποιότητα και ενέργεια στην καθημερινότητά μας. Και ποιός καλύτερος τρόπος από έναν ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο, που μπορεί να μας αναζωογονήσει και να μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για μια απαιτητική μέρα που θα ακολουθήσει.

Με την επιλογή του κατάλληλου στρώματος μπορούμε να εξασφαλίσουμε τόσο την ποιότητα του ύπνου μας, όσο και τη σωστή ξεκούραση του σώματος μας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε πολύ εύκολα να απαλλαγούμε από εκείνα τα πρωινά που ξυπνάμε σχεδόν κουρασμένοι. Έτσι ένα ανατομικό ή ένα ορθοπεδικό στρώμα, ένα στρώμα από latex ή από αφρό, μπορεί να διαμορφώσει όλες εκείνες τις κατάλληλες συνθήκες ύπνου για να μας προσφέρει την απαιτούμενη ξεκούραση και, κατ’ επέκταση, την ποιότητα στην καθημερινότητά μας.

Δείτε πώς να επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα κάνοντας κλικ εδώ

Είναι αλήθεια πως ένα στρώμα θα πρέπει να το αποχωριζόμαστε μόλις συμπληρώσει μια δεκαετία, και αυτό είναι αρκετά σημαντικό, καθώς υπάρχουν δύο παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση και την αποτελεσματικότητά του. Από τη μία η φθορά του στρώματος θα αρχίσει σιγά σιγά να επηρεάζει τη δομή και, κατ’ επέκταση, την αποτελεσματικότητά του. Έτσι το στρώμα θα σταματήσει σιγά σιγά να προσφέρει τις εξαιρετικές ιδιότητές του ως προς τη χαλάρωση και την υποστήριξη του σώματος. Από την άλλη, είναι και θέμα υγιεινής. Όσο κι αν είμαστε επιμελείς με την προστασία, αλλά και με τον εξειδικευμένο καθαρισμό του, ένα στρώμα είναι καλό, ακόμη και προληπτικά, να αντικατασταθεί με το πέρας της δεκαετίας. Αλλά όλα αυτά τα έχουμε ήδη σημειώσει και σε προηγούμενες επικοινωνίες μας.

Και επειδή, ίσως, λόγω της περιόδου των γιορτών γινόμαστε λίγο πιο συναισθηματικοί, τότε θα πρέπει να υπολογίσουμε πως υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος, η οποία, λιγότερο ή περισσότερο, μπορεί να επηρεάζει κάποιους από εμάς, που ίσως είμαστε λίγο πιο δεμένοι με τα αντικείμενα και τη δική μας μνήμη που είναι συνδεδεμένη μαζί τους. Αφήνοντας πίσω το παλιό έτος, καλό θα ήταν να αφήσουμε με όποιον και τρόπο και κάποιες μνήμες που δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και οι ιδανικότερες. Και δεν είναι αποκλειστικά θέμα στρώματος αυτό, αλλά, πιστέψτε με, όλα εκεί καταλήγουν, καθώς το στρώμα είναι το τελευταίο μας καταφύγιο σε κάθε περίπτωση που ψυχολογικά ή σωματικά δεν είμαστε καλά. (Εντάξει, στην πρώτη περίπτωση είναι και το ψυγείο για κάποιους από εμάς, με κάτι σίγουρα που περιέχει σοκολάτα, ή έστω ζάχαρη, αλλά σίγουρα μετά την επίσκεψη σε αυτό, ακολουθεί η πτώση στο στρώμα.) Έτσι, βιωματικά έχουμε συνδέσει πολλές από αυτές τις στιγμές με την αίσθηση που μας προφέρει το ίδιο το στρώμα.

Στρώμα Stress Free

Νέα χρονιά, νέο στρώμα

Και ως προς τη μοναδικότητα της αίσθησης αυτής, θα ήθελα να σας θυμίσω πως ακόμη κι αν ξαπλώσουμε σε κάποιο άλλο στρώμα, ακόμη και αντίστοιχων προδιαγραφών, είναι πολύ πιθανό να μην μας πάρει ο ύπνος εύκολα, καθώς “δεν μοιάζει με το δικό μας κρεβάτι”.

Ξεκινώντας το 2018, καλό θα ήταν λοιπόν να κάνουμε και μια νέα αρχή και στην ίδια μας την καθημερινότητα, φροντίζοντας πρώτα από όλα τον ίδιο μας τον εαυτό και προσφέροντας του τις ιδανικότερες συνθήκες για έναν απολαυστικό και αναζωογονητικό ύπνο, στο πλέον κατάλληλο στρώμα. Από όλους εμάς στην Istikbal πολλές και θερμές ευχές για μια ευτυχισμένη νέα χρονιά!

[nitro_product style=”6″ hover_style=”flip-back” transition_effects=”slide-from-right” id=”28844″ extra_class=”Istikbal Στρώμα Alize”]
[nitro_product style=”6″ hover_style=”flip-back” transition_effects=”slide-from-right” id=”26367″ extra_class=”Istikbal Στρώμα Optimal”]
[nitro_product style=”6″ hover_style=”flip-back” transition_effects=”slide-from-right” id=”25201″ extra_class=”Istikbal Στρώμα Sleepy”]
Εορταστική Τραπεζαρία και Γιορτινό Τραπέζι σε απλά βήματα Previous post
Μικροί χώροι – Μεγάλες δυνατότητες Next post

Αναζήτηση

Προϊόντα

Κατηγορίες προϊόντων

Social

Istikbal
Προϊόντα
Istikbal
Με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την υπογραφή Istikbal._
© 2023 · Istikbal Kimerland · All rights reserved · Design by Artware