▲ TOP

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι.

Istikbal Blog Blog Blog Τουριστικές μονάδες και προϊόντα ύπνου

Τουριστικές μονάδες και προϊόντα ύπνου

Istikbal Blog
Τουριστικές μονάδες και προϊόντα ύπνου

Ένα από τα βασικότερα ζητήματα στον χώρο του Τουρισμού είναι η δημιουργία του ιδανικότερου χώρου, είτε πρόκειται για ένα μεγάλο ξενοδοχείο με μεγάλο αριθμό κλινών, είτε για μία μικρή και ευέλικτη τουριστική επιχείρηση. Η διασφάλιση της ποιότητας και της άνεσης στη διαμονή του φιλοξενούμενου έχει πάντα ξεχωριστά αποτελέσματα στην ίδια την εικόνα της τουριστικής επιχείρησης, συμβάλλοντας πάντα στο τελικό χαμόγελο της ξεκούρασης, ένα χαμόγελο το οποίο αποτελεί και την τελική πραγματική διαφήμιση του ξενοδοχείου.

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Υπάρχει μία ουσιαστική αναφορά σε κάθε τουριστική επιχείρηση, η οποία μιλά για την ποιότητα της φιλοξενίας, και η οποία αναφορά δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο ανθρώπινο δυναμικό της τουριστικής επιχείρησης, αλλά επεκτείνεται τόσο στις ίδιες τις εγκαταστάσεις, όσο και στον εξοπλισμό τους. Δεν είναι άλλωστε παράδοξο πως ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα σχετικά με μία τουριστική επιχείρηση, είναι “Πολύ ωραίος χώρος ή υπηρεσίες, αλλά δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου στο κρεβάτι.”.

Ακριβώς εκεί βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα, κι όσο κι αν φαίνεται δευτερεύον για έναν επιχειρηματία του χώρου, στην πραγματικότητα δεν είναι. Σε μία τουριστική περίοδο που ο επισκέπτης ξεκλέβει μερικές (ή κυρίως ελάχιστες) ημέρες για τις διακοπές του, διακοπές στις οποίες μπορούν να συμβούν πολλά και διάφορα κουραστικά, κανείς δεν θα ήθελε να στερηθεί την αναπαυτική ξεκούραση του δικού του κρεβατιού.

Για την Istikbal το θέμα του ύπνου αποτελεί προτεραιότητα μέσα στις προτεραιότητες. Με τα κέντρα μελέτης ύπνου, αλλά και τα ειδικά θεματικά καταστήματα, η υπόθεση αποτελεί ένα ζήτημα διαρκούς έρευνας, αλλά και καινοτομίας, προσφέροντας τη ζητούμενη κορυφαία απόλαυση. Μία απόλαυση η οποία δεν περιορίζεται αποκλειστικά στα προϊόντα οικιακής χρήση, αλλά μεταφράζεται και σε καινοτόμες προτάσεις και επαγγελματικές λύσεις. Με ένα πλήθος κωδικών σε εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και σε ολοκληρωμένες λύσεις, εστιάζουμε στην παροχή των κορυφαίων χαρακτηριστικών ποιότητας και λειτουργικότητας, που φέρουν την υπογραφή Istikbal.

Μέσα από την ευέλικτη επιλογή της βάσης του κρεβατιού και του κεφαλαριού, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε την ιδανική σύνθεση, η οποία ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική και τη διαρρύθμιση της τουριστικής μονάδας σας. Με το αποτέλεσμα να διασφαλίζεται τόσο από την κορυφαία αισθητική, όσο και από την ποιότητα Istikbal, η τελική δημιουργία αποτελεί ένα κεντρικό, εξαιρετικά λειτουργικό χαρακτηριστικό του δωματίου.

Εξαιρετικά σημαντική είναι και η δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου στρώματος και μαξιλαριών. Με αμερικάνικα και ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας, τα στρώματα Istikbal διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, και για αυτό αποτελούν την πρώτη επιλογή ακόμη και για τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο. Μέσα από 13 μοναδικές επιλογές, μπορείτε να χαρίσετε στους επισκέπτες σας μία μοναδική εμπειρία ύπνου, αλλά και να είστε σίγουροι πως τα στρώματα θα αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τις συνθήκες που είναι αναγκαίες στον χώρο του Τουρισμού. Αντίστοιχα και μέσα από ένα πλήθος επιλογών στην κατηγορία των μαξιλαριών, θα είστε σίγουροι πως ο φιλοξενούμενος θα βρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται, για να απολαύσει έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο. Τέλος, δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός των επιλογών σας και τα προστατευτικά επιστρώματα κρεβατιού, για μια ολοκληρωμένη προστασία και επιπρόσθετη αντοχή.

Με τον τρόπο αυτό, ο επαγγελματίας στον χώρο του Τουρισμού μπορεί να είναι σίγουρος πως πραγματοποιεί όχι απλώς μία απλή επιλογή εξοπλισμού της τουριστικής μονάδας του, αλλά μία ουσιαστική επένδυση, η οποία μπορεί να δημιουργήσει μία μοναδική εμπειρία ξεκούρασης και απόλαυσης, με στόχο το πραγματικό χαμόγελο και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του πελάτη του.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Τουριστικές μονάδες και προϊόντα ύπνου
Τουριστικές μονάδες και προϊόντα ύπνου | Istikbal
Τουριστικές μονάδες και προϊόντα ύπνου | Istikbal
Προϊόντα ύπνου για Οικιακή και για Επαγγελματική χρήση Previous post
Γιορτάστε με την αισθητική των σετ ύπνου Next post

Αναζήτηση

Προϊόντα

Κατηγορίες προϊόντων

Social

Istikbal
Προϊόντα
Istikbal
Με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την υπογραφή Istikbal._
© 2024 · Istikbal Kimerland · All rights reserved · Design by Artware