IstikbalKimerland | | +30 800 300 3939 |    Είσοδος    Λίστα για προσφορά    Λίστα επιθυμιών

Κανένα προιόν.

Home / BLOG / Hotels: Στόχος μας η δημιουργία αισθητικής και λειτουργικότητας

Hotels: Στόχος μας η δημιουργία αισθητικής και λειτουργικότητας

Το μυστικό των χώρων φιλοξενίας, και συνολικά των τουριστικών επιχειρήσεων, για μια επιτυχημένη προβολή της εικόνας τους, είναι η ακατάπαυστη ανανέωση. Αυτό συμβαίνει γιατί κανείς δεν θέλει να βλέπει την ίδια εικόνα απαράλλαχτη, όσο όμορφη κι αν είναι. Η βασική λειτουργία της αισθητικής είναι να αναδιαμορφώνεται σε κάτι πρωτότυπο, το οποίο θα μπορεί εκ νέου να σαγηνεύσει ακόμη και αυτόν που έχει ήδη δει την προηγούμενη εικόνα. Το ίδιο όμως ισχύει και με τη λειτουργικότητα. Ποτέ δεν θα πρέπει να παραμένει στάσιμη στα ίδια επίπεδα. Στόχος της κάθε τουριστικής επιχείρησης είναι να διαμορφώνει συνεχώς ένα διαρκώς πιο λειτουργικό μέρος για να μπορεί μπορεί με τη σειρά του να διαμορφώσει και ο κάθε φιλοξενούμενος το ιδανικό σενάριο των δικών του διακοπών, σύμφωνα με τις δικές του συνήθειες, αλλά και τις ξεχωριστές του ανάγκες.

Αυτό είναι ακριβώς το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται και η δική μας φιλοσοφία στην ιδιαίτερη κατηγορία Hotels. Ένα πλαίσιο το οποίο θα πρέπει πάντα να ανανεώνεται και να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα -όχι της αγοράς, αλλά- του ίδιου του κλάδου. Και αυτό πραγματικά είναι το ζητούμενο, αρκεί να κουβαλά μαζί του και κάποια ακόμη χαρακτηριστικά:

 

Ποιότητα Istikbal

Όλα τα προϊόντα Istikbal φέρουν κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις, οι οποίες δεν είναι απλώς αναφορές σε ετικέτες και εγχειρίδια, αλλά έχουν ουσιαστική εφαρμογή ακόμη και στην απαιτητική χρήση των επίπλων και των ειδών, όπως αυτή συμβαίνει στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων.

Τα προϊόντα Istikbal φέρουν τα πιο αυστηρά διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας:

CE

Το προϊόν πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις τόσο σε επίπεδο ασφαλείας όσο και σε επίπεδο νομικό και οικονομικό για την κυκλοφορία του εντός Ευρώπης.

ISO 9001

Πιστοποιεί τη διαχείριση ποιότητας μιας επιχείρησης στα στάδια παραγωγής και ελέγχου των προϊόντων της, ώστε να διασφαλίζονται οι ανάγκες του πελάτη.

ISO 14001

Πιστοποιεί τη σωστή περιβαλλοντική διαχείριση κατά την παραγωγή.

GOST

Πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας, αντίστοιχη της σειράς ISO 9000. Αφορά επιχειρήσεις που εδρεύουν ή εξάγουν αγαθά στη Ρωσική Επικράτεια. Μέλη της ISPA (International Association of Sleep Products Manufacturers), της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Προϊόντων Ύπνου.

K-Q TSE-ISO-EN 9000

Τριπλό σύστημα πιστοποίησης. Αφορά στην καθιέρωση ενός μοντέλου Διοίκησης Ολικής Ποιότητας σε μια μονάδα παραγωγής. Έτσι διασφαλίζεται ότι τα αγαθά από κάθε τμήμα ξεχωριστά, σε κάθε στάδιο και τομέα της παραγωγής, βρίσκονται άπαντα σε αρμονία με τις προσδοκίες των πελατών μας.

TSE ISG-OHSAS TS-18001

Διεθνής Οδηγία εξειδικευμένη στα συστήματα διαχείρισης υγειονομικής ασφαλείας εντός εργασιακού χώρου.

OEKO TEX – Confidence in Textiles

Το διεθνές σήμα Oeko-Tex Standard 100 «Ύφασμα Εμπιστοσύνης-Ελεγμένο για επιβλαβείς ουσίες» δηλώνει ότι το προϊόν είναι απαλλαγμένο από επικίνδυνες ουσίες και ως εκ τούτου φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

GS Mark

Αρκτικόλεξο του “Geprüfte Sicherheit” (Ελεγμένο ως προς την Ασφάλεια). Πιστοποιεί ότι το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές που ορίζονται τόσο από τη γερμανική όσο και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Ασφαλείας Εξοπλισμού και Πρόληψης Ατυχημάτων.

16 CFR 1633

Όλα τα προϊόντα Ύπνου συμμορφώνονται -και μάλιστα υπέρ το δέον- με το Αμερικανικό Πρότυπο Ποιότητας της 1ης Ιουλίου 2007.

BS 5852 Standard

Βρετανικό Πρότυπο το οποίο πιστοποιεί πως τα έπιπλα είναι βραδυφλεγή. Προβλέπει διεξαγωγή πειραμάτων με αναμμένα σπίρτα, τσιγάρα και μεγαλύτερες εστίες πυρός.

CertiPUR

Προαιρετικό πιστοποιητικό για την ανώτερη επίδοση της εύκαμπτης πολυουρεθάνης ύπνου σε επίπεδο ασφαλείας, υγείας και οικολογικών υλικών κατασκευής. Απαγορεύει τη χρήση ορισμένων επιβλαβών ουσιών. Προβλέπει τακτικούς και έκτακτους δειγματοληπτικούς ελέγχους για τις συμβεβλημένες μονάδες παραγωγής αφρού σε Ευρώπη και Αμερική.

Sanitized

Βεβαίωση που χορηγείται όταν το τελικό προϊόν είναι πλήρως απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς και πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής.

IMO Control

Πιστοποιητικό Ελέγχου του Ινστιτούτου Οικολογικού Εμπορίου (Institute for Marketecology), το οποίο εξειδικεύεται στη διασφάλιση της ποιότητας των οικολογικών προϊόντων, της οργανικής γεωργίας και των αντίστοιχων συστημάτων διαχείρισης.

Έτσι, σε μία τουριστική επιχείρηση πρωτεύοντα ρόλο παίζουν τόσο το ζήτημα του ύπνου, όσο και εκείνο της λειτουργικής απόλαυση του χώρου μέσα από καθιστικά υποδοχής και τραπεζαρίες. Ένα ολοκληρωμένο σύνολο, το οποίο δεν μπορεί παρά συμφωνεί στο ύφος και το στυλ, τόσο μεταξύ των επίπλων, όσο και με αυτό του ίδιου του χώρου.

 

Ζήτημα ύπνου

Εξαιρετικά σημαντική είναι και η δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου στρώματος και μαξιλαριών. Με αμερικάνικα και ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας, τα στρώματα Istikbal διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, και για αυτό αποτελούν την πρώτη επιλογή ακόμη και για τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο. Μέσα από ένα πλήθος μοναδικών επιλογών, μπορείτε να χαρίσετε στους επισκέπτες σας μία μοναδική εμπειρία ύπνου, αλλά και να είστε σίγουροι πως τα στρώματα θα αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τις συνθήκες που είναι αναγκαίες στον χώρο του Τουρισμού. Αντίστοιχα και μέσα από ένα πλήθος επιλογών στην κατηγορία των μαξιλαριών, θα είστε σίγουροι πως ο φιλοξενούμενος θα βρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται, για να απολαύσει έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο. Τέλος, δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός των επιλογών σας και τα προστατευτικά επιστρώματα κρεβατιού, για μια ολοκληρωμένη προστασία και επιπρόσθετη αντοχή.

 

Θέμα Φιλοξενίας

Από ολοκληρωμένα σύνολα σαλονιού μέχρι εξειδικευμένα τραπεζάκια, και από πολυμορφικά έπιπλα μέχρι τραπεζαρίες, η Istikbal Kimerland διαμορφώνει ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο τη λειτουργικότητα και την αισθητική κάθε σημείου του ξενοδοχείου ή της τουριστικής μονάδας, από τους χώρους ευρύτερης λειτουργικής επισκεψιμότητας, όπως το lobby και η τραπεζαρία, μέχρι τα δωμάτια και τις αντίστοιχες κατηγορίες και απαιτήσεις τους.

 

Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να συμβάλλουμε στην επιτυχημένη εικόνα της τουριστικής επιχείρησης και την άψογη φιλοξενία των επισκεπτών σας, μέσα από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επίπλων, τα οποία έχουν άμεσο αντίκτυπο στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της διαμονής.