▲ TOP

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι.

Istikbal Blog Blog Blog Νέα χρονιά, νέα δεδομένα στον ύπνο!

Νέα χρονιά, νέα δεδομένα στον ύπνο!

Istikbal Blog
Graphene Στρώμα

Τις τελευταίες, ή τις πρώτες, για άλλους, μέρες κάθε χρόνου έχουμε την τάση να καταστρώνουμε τα σχέδιά μας για τη νέα χρονιά. Αυτή είναι μία συνήθεια που κυριεύει τα περισσότερα άτομα μπροστά στο νέο. Και από τη μία είναι καλό, γιατί μας κρατάει σε εγρήγορση, μας κάνει να νοιώθουμε πιο δραστήριοι, να ενεργοποιούμαστε βάζοντας νέους στόχους, στην πράξη όμως λίγοι συνεχίζουμε να τους κυνηγάμε. Είναι άλλωστε στη φύση μας να προσαρμοζόμαστε στις νέες καταστάσεις και να βάζουμε στην άκρη ό,τι θέλει κόπο.

Κόπο όμως δεν θέλει να φροντίζουμε για την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Ναι, ναι, σωστή διατροφή, άσκηση, εξάσκηση του μυαλού, οργάνωση και πρόγραμμα… Αυτά είναι βασικά κλειδιά για να κάνουν τη μέρα μας να κυλάει πιο σωστά και πιο εύκολα για εμάς. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν μπορεί να γίνει εάν ξυπνάμε κουρασμένοι, εάν το σώμα μας δεν έχει αναπληρώσει την ισορροπία του, εάν δεν έχουμε την ενέργεια να αντιμετωπίσουμε κάθε μέρα.

Η βάση για έναν ποιοτικό ύπνο που θα μας προσφέρει όλες τις ευεργετικές ιδιότητές του δεν βρίσκεται μόνο στη δική μας ρουτίνα του ύπνου, αλλά και στο ίδιο το στρώμα, στον τρόπο που υποστηρίζει το σώμα μας, στην τεχνολογία των υλικών και της κατασκευής του, στα γενικά και ειδικά χαρακτηριστικά του που «δένουν» με τις δικές μας ανάγκες.

 

Η τεχνολογία των υλικών που χρησιμοποιούνται στα στρώματα έχει προχωρήσει τόσο ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών μέσα από τις ευεργετικές ιδιότητές τους. Σε αυτό το σημείο μάς έχει οδηγήσει η διεξοδική έρευνα τόσο ως προς το θέμα των υλικών, όσο και ως προς τις συνήθειες του ύπνου.

 

Τεχνολογία Γραφενίου

Έτσι, για παράδειγμα έχουμε τη χρήση του γραφενίου σε μορφή νημάτων, τα οποία προσδίδουν όχι μόνο εξαιρετική αντοχή στη δομή του υφάσματος, αλλά, χάρη στην αντιστατική λειτουργία τους, συμβάλλουν καταλυτικά στην αποβολή του άγχους και του στρες.

Δείτε χαρακτηριστικά τις λειτουργίες του στρώματος Graphene Premium από την Istikbal!

Προσφορά Κρεβάτι με αποθ. χώρο + στρώμα μόνο 850 €

Τεχνολογία Κολλαγόνου

Με την πρωτεΐνη του κολλαγόνου να μπορεί να προστεθεί στο ύφασμα του στρώματος, το τελικό αποτέλεσμα έχει την ιδιότητα να είναι φιλικό προς το δέρμα και να φροντίζει για τις ιδανικές συνθήκες ύπνου καθώς επιτυγχάνει την ταχύτερη ρύθμιση των επιπέδων υγρασίας στο στρώμα και συμβάλλει σε μέγιστο βαθμό στην ανάκτηση της χαμένη υγρασίας του δέρματος.

Δείτε χαρακτηριστικά τις λειτουργίες του Στρώματος Kolajen Lux, αλλά και του Στρώματος Kolajen Ultra Therapy από την Istikbal, το οποίο συνδυάζει την τεχνολογία της πρωτεΐνης κολλαγόνου με το οργανικό βαμβάκι και τη Βιταμίνη Ε!

Τεχνολογία ορυκτών

Η έρευνα σε χημικό επίπεδο της δομής και των ιδιοτήτων των ορυκτών σε σχέση με τη βελτίωση του ρυθμού και των συνθηκών ανανέωσης των κυττάρων, καθώς και η τεχνολογία κατασκευής υφασμάτων με την προσθήκη ορυκτών δημιούργησε νέες ευεργετικές προτάσεις στην κατηγορία της φροντίδας του ύπνου.

Δείτε χαρακτηριστικά τις λειτουργίες του Στρώματος YogaRhyth από την Istikbal, το οποίο συμβάλλει στη ρύθμιση των λειτουργιών του σώματος και τις ανανέωσης των κυττάρων με την επιστημονική χρήση εξειδικευμένων ορυκτών!

Οδηγός Διακόσμησης: 4 κλειδιά που διαμορφώνουν έναν χώρο Previous post
2020, νέα χρονιά, νέα δεκαετία, νέες χρωματικές τάσεις! Next post

Αναζήτηση

Προϊόντα

Κατηγορίες προϊόντων

Social

Istikbal
Προϊόντα
Istikbal
Με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την υπογραφή Istikbal._
© 2024 · Istikbal Kimerland · All rights reserved · Design by Artware