▲ TOP

Δεν υπάρχουν προιόντα στο καλάθι.

Istikbal Blog Blog Blog Ένα υπνοδωμάτιο όλο Άνοιξη – Η Υποδοχή

Ένα υπνοδωμάτιο όλο Άνοιξη – Η Υποδοχή

Istikbal Blog
Ένα υπνοδωμάτιο όλο Άνοιξη – Η Υποδοχή

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από το να προετοιμάζουμε τον δικό μας χώρο για να υποδεχτεί την αναγέννηση της Φύσης, την αλλαγή του καιρού, το θερμότερο -μεταφορικά και κυριολεκτικά- κλίμα. Και το πρώτο που θα κάνουμε είναι ένα καλό καθάρισμα – ξεκαθάρισμα, ώστε να μπορούμε να επέμβουμε στην ουσία των πραγμάτων. Και η ουσία των πραγμάτων είναι εκείνη που επηρεάζει τον ύπνο μας και κατ’ επέκταση την ίδια την καθημερινότητά μας.

Υπάρχουν μικρά και μεγάλα βήματα που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να αλλάξουμε σημαντικά την ουσία των πραγμάτων, και δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας αν τα κάνουμε σωστά. Πρώτα από όλα θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως όλα είναι έτοιμα: Ελαφρωμένα από βάρη, να επιτρέπουν το φως να περάσει ανεμπόδιστα, να μην κουβαλάει τις επιπτώσεις του κλειστού χειμωνιάτικου χώρου, να είναι τελικά η δική μας ανάλαφρη εκδοχή.

Βήμα πρώτο – Στο σώμα

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε στρώμα; Εάν ναι, χρονικά, τώρα είναι η σωστή στιγμή. Αλλάζετε ρυθμούς με την Άνοιξη, αλλάξτε και την ποιότητα της απόλαυσης και της αναζωογόνησης προς το βέλτιστο, μέσα από ένα νέο στρώμα που μπορεί να υποστηρίξει τα όνειρα και το σώμα σας, ώστε, γεμάτοι ενέργεια να αντιμετωπίζεται όποια καθημερινή πρόκληση και να απολαμβάνετε με ενέργεια την κάθε μοναδική στιγμή της μέρας. Μαζί μην ξεχνάτε και τα μαξιλάρια. Αυτά έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής, και καλό θα είναι να μη …δενόμαστε και πολύ συναισθηματικά μαζί τους.

Ένα υπνοδωμάτιο όλο Άνοιξη – Η Υποδοχή

Βήμα δεύτερο – Στην αίσθηση

Σεντόνια φωτεινά, ανάλαφρα, γεμάτα Άνοιξη. Τώρα που πλέον τα χοντρά παπλώματα περνάνε έστω στην «επιφυλακή» της δροσιάς, και σιγά σιγά στην άκρη, τα σεντόνια ξαναπαίρνουν την κυρίαρχη θέση τους και βγαίνουν στην επιφάνεια. Βγάλτε μαζί τους και την αισθητική, αλλά και την αίσθηση. Προτιμήστε παστέλ αποχρώσεις, ή, αν δεν είναι του γούστου σας, και θέλετε κάτι πιο κλασσικό, τότε το ζαχαρί, το θερμό λευκό, είναι ιδανικά για εσάς. Τολμήστε το όμως: Το χρώμα και τα μοτίβα είναι πάντα φίλοι του καλού, φωτεινού καιρού.

Βήμα τρίτο – Στην όψη

Βαριές κουρτίνες ταιριάζουν μόνο στον Χειμώνα. Πολλές φορές το ξεχνάμε και εμείς οι ίδιοι όταν σκεφτόμαστε τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνουμε, είτε λόγω εποχής, είτε ανανέωσης. Οι κουρτίνες είναι ένα αρκετά περίπλοκο συστατικό του υπνοδωματίου, και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο βαρύτερο το ύφασμά τους και όσο μεγαλύτερη η ικανότητά τους να μπλοκάρουν το φυσικό φως, τόσο πιο πολύ ταιριάζουν στους κρύους μήνες και δημιουργούν ένα αίσθημα πίεσης και βάρους τους θερμούς. Δώστε αισιοδοξία με κάτι πιο ανοιχτόχρωμο.

Ένα υπνοδωμάτιο όλο Άνοιξη – Η Υποδοχή

Βήμα τέταρτο – Στην αισθητική

Η χειμωνιάτικη διακόσμηση δεν έχει πλέον θέση. Το έχουμε πει αρκετές φορές έως τώρα. Όμως, δεν μπορούν όλα να μείνουν κενά. Κρατήστε ό,τι μοιάζει να ταιριάζει και προσθέστε μια δική σας μικρή νέα πινελιά. Κάτι στον τοίχο, κάτι στο έπιπλο, οτιδήποτε θα μπορούσε να προσθέσει ένα σκαλάκι για να ανεβάσει λίγο ψηλότερα τη διάθεσή σας. Τα φυσικά, τα αποτυπωμένα σε ύφασμα ή καμβά -αλλά όχι τα πλαστικά- λουλούδια είναι μια υπέροχη επιλογή για όλο το υπόλοιπο σπίτι, καλό θα ήταν όμως να μην αποτελέσουν μέρος της κρεβατοκάμαρας.

Ένα υπνοδωμάτιο όλο Άνοιξη – Η Υποδοχή

Δώστε στην Άνοιξη τον δικό της χώρο και κερδίστε πίσω τον δικό σας χώρο από το βάρος του Χειμώνα. Δεν είναι δύσκολο, χρειάζεται όμως να πάρουμε την απόφαση για να αλλάξουμε ότι μας κρατάει πίσω. Με μικρές πινελιές κερδίζεται πάντα η Άνοιξη και πάντα σε αυτές θα επιστρέφουμε για να κάνουμε ακόμη και τις μεγαλύτερες αλλαγές στον χώρο μας.

Ένα υπνοδωμάτιο όλο Άνοιξη – Η Προετοιμασία Previous post
Καλώδια, καλώδια παντού! Next post

Αναζήτηση

Προϊόντα

Κατηγορίες προϊόντων

Social

Istikbal
Προϊόντα
Istikbal
Με την ποιότητα, την τεχνογνωσία και την υπογραφή Istikbal._
© 2024 · Istikbal Kimerland · All rights reserved · Design by Artware