Home / Uncategorized / Όροι Κλήρωσης Black Friday 2019

Όροι Κλήρωσης Black Friday 2019

1.Στοιχεία Εμπόρου που διεξάγει την κλήρωση («Διοργανώτρια»):
1.1. Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 043678806000
1.2. Επωνυμία Σ.ΜΠΑΝΤΑΚ-Γ.ΑΛΗ ΤΑΣΙΜ Ο.Ε.
1.3. Διακριτικοί Τίτλοι KIMERLAND
1.4. ΑΦΜ 999259770
1.5. Ημ/νία Σύστασης 16/09/2004
1.6. Νομική Μορφή ΟΕ
1.7. Έδρα:
1.7.1. Νομός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δήμος ΕΧΕΔΩΡΟΥ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πόλη
                  ΔΙΑΒΑΤΑ Περιοχή Οδός 10 ΧΙΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
                  Αριθμός 0 Τ.Κ. 57008 Τ.Θ.
2. Δηλώσεις συμμετεχόντων
2.1. Όλοι οι συμμετέχοντες στην κλήρωση δηλώνουν ότι:
2.1.1. α) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εκάστοτε προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας / σταθερό ή κινητό, email), β) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου, γ) η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του εκάστοτε Διαγωνισμού και δ) παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά της Διοργανώτριας σε περίπτωση που η τελευταία κρίνει ότι κάποιος συμμετέχων πρέπει να διαγραφεί.
3. Αντικείμενο Κλήρωσης
3.1.    Διεξαγωγή μέσω του μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook ιστοσελίδα:
3.1.2. Κείμενο Κλήρωσης:
3.1.2.1. Μεγάλη #Κλήρωση από την #Istikbal Kimerland! Κάντε like στη σελίδα μας, αφήστε ένα σχόλιο στο post, μέχρι και την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, και διεκδικήστε εντελώς δωρεάν το εξαιρετικής αισθητικής και λειτουργικότητας κρεβάτι Ferro, με αποθηκευτικό χώρο, μαζί με το μοναδικό στρώμα ανεξάρτητων ελατηρίων Essence! O νικητής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, στη σελίδα μας!
#Black_Friday #kimerland
Όροι Συμμετοχής στην Κλήρωση: http://bit.ly/2oZVFU8
3.2. Αντικείμενο που θα κληρωθεί:
3.2.1. Κρεβάτι Ferro με στρώμα & ανώστρωμα Essence
3.2.1.1. Διαστάσεις: 160x200cm
3.2.1.2. Χρώμα: Escudo Tortora (Τεχνόδερμα), ή Efe Cream (Τεχνόδερμα), ή Efe Ekrou (Τεχνόδερμα) – Με δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής -εκ των 3 προαναφερθέντων- απόχρωσης από τον νικητή της Κλήρωσης.
3.2.1.3. Υπερσύνδεσμος παρουσίασης προϊόντος: https://istikbalkimerland.gr/προϊόν/prosfora-krevati-ferro-στρώμα-essence-pocket/
4.Γενικές Προϋποθέσεις:
4.1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους τα οποία κατέχουν έγγραφα με τα οποία ταυτοποιούνται το όνομα προφίλ τους στο Facebook ή σαφώς προκύπτει η ταυτοποίηση με βάση τα υποκοριστικά.
4.2. Δικαίωμα αποκλεισμού υπάρχει σε οποιοδήποτε στάδιο της Κλήρωσης για τους συμμετέχοντες που θα δηλώσουν ψευδή στοιχεία, ακόμα και αν έχουν ανακηρυχθεί νικητές, και θα ευθύνονται απέναντι στην Διοργανώτρια για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί σε αυτή από τυχόν ψευδείς δηλώσεις.
4.3. Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στην Κλήρωση δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή ωστόσο στην εκάστοτε προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα.
4.4. Για τη συμμετοχή στην Κλήρωση απαιτείται η ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των  παρόντων όρων καθώς και της πλατφόρμας Facebook.
4.5. H Διοργανώτρια θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες μεταφοράς και τοποθέτησης του αντικειμένου της κλήρωσης στην προτιμώμενη από τον νικητή της κλήρωσης διεύθυνσή του, εφόσον αυτή βρίσκεται εντός της περιοχής κάλυψης φυσικού καταστήματός της Διοργανώτριας. Η παράδοση και τοποθέτηση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα και την ώρα που θα υποδείξει η Διοργανώτρια, με τη χρήση δικού της συνεργείου. Σε αντίθετη περίπτωση, τα έξοδα μεταφοράς καθώς και η τοποθέτηση του αντικειμένου της κλήρωσης επιβαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή της κλήρωσης.
5. Ημερομηνίες και Ώρες Διεξαγωγής:
5.1. Έναρξη:
5.1.1. 08/11/2019 11:00 ώρα Ελλάδος
5.2. Λήξη:
5.2.1. 29/11/2019 23:59 ώρα Ελλάδος
6.Τρόπος Διεξαγωγής:
6.1. “Like” στη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook και σχόλιο κάτω από συγκεκριμένο post στη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook.
6.1.1. Προσθήκη άλλων προσώπων στο ίδιο σχόλιο υπονοεί ότι έχετε την εξουσιοδότηση για την χρήση των προσωπικών τους δεδομένων και για την υποβολή συμμετοχής τους στην κλήρωση.
6.1.2. Κάθε πρόσωπο που προστίθεται θα λογίζεται ως ξεχωριστή συμμετοχή στην κλήρωση.
6.1.3. Θα πρέπει να ισχύουν και οι δύο παράμετροι συμμετοχής (“Like” στη σελίδα της Διοργανώτριας και σχόλιο κάτω από συγκεκριμένο ποστ), ως ορίζονται στο 6.1..
6.1.4. Υπερσύνδεσμος του post: https://www.facebook.com/IstikbalKimerland/posts/1386291971553335
6.2. Κατόπιν ειδικά εξουσιοδοτημένος εξωτερικός συνεργάτης θα τραβήξει μετά την
λήξη του διαγωνισμού έναν αριθμό (αριθμός με βάση το πρώτο έως το τελευταίο
σχόλιο στο ποστ και με βάση τα ονόματα που βρίσκονται σε κάθε σχόλιο τα
οποία θα λαμβάνουν αριθμό ξεχωριστά) από ηλεκτρονική κληρωτίδα.
6.3. Με τη λήψη του αριθμού, θα βρίσκεται το όνομα προφίλ που συμμετείχε στην Κλήρωση.
6.4. Στη συνέχεια θα γίνεται απόπειρα επικοινωνίας μέσω του λογαριασμού της Διοργανώτριας από το σύστημα Messenger.
6.4.1. Θα πρέπει οι συμμετέχοντες να ελέγχουν σε τακτά διαστήματα τα “spam”μηνύματα τους διότι ενδέχεται η επικοινωνία να εμφανιστεί εκεί.
6.5. Αφού ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση μέσω της αποστολής στοιχείων ταυτότητας θα γίνεται συνεννόηση για την παραλαβή ή αποστολή του δώρου της κλήρωσης.
6.6. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κατά την παραλαβή (είτε από τις εγκαταστάσεις της Διοργανώτριας είτε από μεταφορική εταιρεία να επιδειχθεί ταυτότητα ή διαβατήριο από τα οποία να προκύπτει το πρόσωπο που παραλαμβάνει).
6.7. Δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του δώρου σε τρίτο πρόσωπο.
7.Ακύρωση Διαγωνισμού και Τροποποίηση Όρων
7.1. Η Διοργανώτρια δικαιούται να ακυρώσει οποτεδήποτε την Κλήρωση, ολικά ή μερικά ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά και της διάρκειας αυτού) ή να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης αξίας κατά την διάρκεια της Κλήρωσης ή μετά την λήξη του, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.
7.2. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης και να την επαναλάβει με τους παρόντες όρους και νέα ημερομηνία, σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποδεχθεί τους όρους μεταφοράς του αντικειμένου της κλήρωσης, όπως αυτοί ορίζονται στο 4.5 των παρόντων Όρων της Κλήρωσης.
7.3. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Διοργανώτρια για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τα δώρα της Κλήρωσης.
7.4. Επίσης η Διοργανώτρια δεν υπέχει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
7.5. Επισημαίνεται ότι το Facebook σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια. Η Διοργανώτρια φέρει την αποκλειστική ευθύνη λήψης οιασδήποτε απαιτούμενης συναίνεσης, άδειας κοκ από το κοινωνικό δίκτυο το Facebook προκειμένου για τη πραγματοποίηση της Κλήρωσης.
7.6. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται σε οιαδήποτε περίπτωση για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση των δώρων της Κλήρωσης.
7.7. Η Διοργανώτρια δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα δώρα της Κλήρωσης. Τα δώρα παρέχονται στους νικητές αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες κλπ έναντι των ως άνω εταιρειών.
7.8. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιονδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη από τα τεχνικά συστήματα και η καταχώριση των στοιχείων όσων συμμετέχουν.
7.9. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν προκύψουν λόγω θεμάτων δικτύου Internet ή λόγω τεχνικών δυσκολιών πουμπορεί να προκύψουν στο δίκτυο του Facebook.
8. Ζητήματα Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:
8.1. Υπεύθυνη Επεξεργασίας: Η διοργανώτρια
8.2. Δικαιώματα των υποκειμένων
8.2.1. Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και εφόσον αυτά υφίστανται επεξεργασίας από την Επιχείρηση.
8.2.2. Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων καθώς και συμπλήρωσης ελλιπών δεδομένων.
8.2.3. Δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας υπό την επιφύλαξη των υποχρεώσεων και των νομίμων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της Επιχείρησης.
8.2.4. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν.
8.2.5. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης σας
8.3. Τρόπος άσκησης Δικαιωμάτων
8.3.1. Κάθε αίτημά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και την άσκηση των δικαιωμάτων σας των δικαιωμάτων σας πρέπει να απευθύνεται μέσω email προς την Διοργανώτρια.
8.4. Καταγγελία
8.4.1. Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).
8.5. Δεδομένα που συλλέγονται
8.5.1. Username Facebook (Όνομα/Επώνυμο)
8.5.2. Φωτογραφία
8.5.3. Διεύθυνση
8.5.4. Τηλέφωνο
8.5.5. Email
8.6. Σκοποί Επεξεργασίας
8.6.1. Η διεξαγωγή της κλήρωσης.
8.7. Νομική Βάση
8.8. Έννομο συμφέρον (για την διεξαγωγή εμπορικών και προωθητικών δραστηριοτήτων) και νομικές υποχρεώσεις (φορολογική νομοθεσία) της Διοργανώτριας
8.9. Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης των Δεδομένων
8.9.1. Έως 5 χρόνια από την αποστολή των δεδομένων προς την Διοργανώτρια
8.10. Αποδέκτες
8.10.1. Εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και εξωτερικοί συνεργάτες (νομικός σύμβουλος, λογιστής και προσωπικό τεχνικής υποστήριξης της Διοργανώτριας).
8.10.2.  Δεν γίνεται διαβίβαση των δεδομένων σε τρίτους για κανέναν εμπορικό σκοπό πλην όσων αναφέρονται στο παρόν.
8.11. Διαβίβαση σε τρίτη χώρα
8.11.1. Δεν γίνεται διαβίβαση σε τρίτη χώρα.