Χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά προϊόντος
Τα προϊόντα Istikbal χαρακτηρίζονται από την καινοτομία που εξασφαλίζει την απόλαυση μιας μοναδικής εμπειρίας χρήσης, με αντοχή, άνεση και λειτουργικότητα.
2 χρόνια Εγγύηση
2 χρόνια Εγγύηση
2 χρόνια Εγγύηση
Ελεγχόμενη φορμαλδεϋδη
Ελεγχόμενη φορμαλδεϋδη
Με πιστοποιητικό συμμόρφωσης Ε1 (Διεθνής Πρότυπο), υλικά κατασκευής απαλλαγμένα από καρκινογόνες ουσίες, προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου.
Ψηλά πόδια - Εύκολο καθάρισμα
Ψηλά πόδια - Εύκολο καθάρισμα
Ψηλά πόδια που σας εξασφαλίζουν ένα εύκολο καθάρισμα κάτω από την επιφάνεια του επίπλου.
Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
Στην Istikbal Kimerland βρισκόμαστε δίπλα σας, παρέχοντας δωρεάν τεχνική υποστήριξη και έλεγχο προϊόντων, για όποιο πιθανό ελάττωμα προκύψει κατά τη χρήση τους.
Δυνατότητα επιστροφής προϊόντος
Δυνατότητα
επιστροφής προϊόντος
Η Istikbal σάς παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.
Εγγύηση
2 Χρόνια εγγύηση
προϊόντος
Στην Istikbal γνωρίζουμε και διασφαλίζουμε από την αρχή ακόμη της κατασκευής τα κορυφαία τελικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, γι’ αυτό και μπορούμε να συνοδεύσουμε αυτό το προϊόν με εγγύηση 2ετών.
Arrow
Ανακαλύψτε το παιδικό δωμάτιο Flora

Παιδικό Δωμάτιο Flora. Τόσο το χρώμα όσο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται πετυχαίνουν ένα κομψό σχεδιασμό. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές επιλογές όπως δίφυλλη, τρίφυλλη η συρόμενη ντουλάπα. Το κεφαλάρι είναι επενδεδυμένο με ύφασμα σε χρώμα τυρκουάζ που συνδυάζετε τέλεια με το χρώμα του ξύλου και χαρίζει μια ευχάριστη οπτική αίσθηση.

Στο Παιδικό Δωμάτιο Flora έχουν χρησιμοποιηθεί ψηλά πόδια για εύκολο καθάρισμα κάτω από την επιφάνεια των επίπλων. Ο συρόμενος μηχανισμός επιτρέπει την ομαλή κύλιση και αποτρέπει τα χτυπήματα. Λειτουργικός εσωτερικός χώρος στις ντουλάπες με διαχωριστικά ράφια και κρεμάστρες ρούχων. Τα δύο εξωτερικά συρτάρια στην τρίφυλλη ντουλάπα την καθιστούν πιο λειτουργική.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι της τάξεως Ε1 σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες και είναι φιλικά προς τον άνθρωπο.

flora-paidiko.jpg

Γραφείο Flora

Παιδικό Κρεβάτι Flora

Παιδικό Κρεβάτι Flora

285.00315.00
228.00252.00
Παιδικό Κρεβάτι Flora

Παιδικό Κομοδίνο Flora

Ντουλάπα Συρόμενη Flora

Βιβλιοθήκη Flora

Παιδική Συρταριέρα Flora