Παιδικό Κομοδίνο Palet

Κωδικός:
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Παιδικά Κομοδίνα
Κωδικός: 27304
Χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά προϊόντος
Τα προϊόντα Istikbal χαρακτηρίζονται από την καινοτομία που εξασφαλίζει την απόλαυση μιας μοναδικής εμπειρίας χρήσης, με αντοχή, άνεση και λειτουργικότητα.
2 χρόνια Εγγύηση
2 χρόνια Εγγύηση
2 χρόνια Εγγύηση
Ελεγχόμενη φορμαλδεϋδη
Ελεγχόμενη φορμαλδεϋδη
Με πιστοποιητικό συμμόρφωσης Ε1 (Διεθνής Πρότυπο), υλικά κατασκευής απαλλαγμένα από καρκινογόνες ουσίες, προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου.
Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
Στην Istikbal Kimerland βρισκόμαστε δίπλα σας, παρέχοντας δωρεάν τεχνική υποστήριξη και έλεγχο προϊόντων, για όποιο πιθανό ελάττωμα προκύψει κατά τη χρήση τους.
Δυνατότητα επιστροφής προϊόντος
Δυνατότητα
επιστροφής προϊόντος
Η Istikbal σάς παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.
Εγγύηση
2 Χρόνια εγγύηση
προϊόντος
Στην Istikbal γνωρίζουμε και διασφαλίζουμε από την αρχή ακόμη της κατασκευής τα κορυφαία τελικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, γι’ αυτό και μπορούμε να συνοδεύσουμε αυτό το προϊόν με εγγύηση 2ετών.
Arrow
Ανακαλύψτε το παιδικό δωμάτιο Palet

Το παιδικό δωμάτιο Palet αποτελεί την πιο πρωτότυπη και μοντέρνα πρόταση εφηβικού δωματίου. Ο minimal σχεδιασμός και οι πολλές αναφορές στο βιομηχανικό design προσδίδουν μια πολύ σύγχρονη ταυτότητα στον χώρο. Κρεβάτι με εντυπωσιακό κεφαλάρι με επικάλυψη από ύφασμα για επιπλέον άνεση. Το γραφείο και η βιβλιοθήκη γραφείου από πάνω, πωλούνται και ανεξάρτητα. Το σετ μπορεί να ολοκληρωθεί με την τρίφυλλη ή την συρόμενη ντουλάπα, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Το κρεβάτι δέχεται στρώμα διάστασης 100x200cm ή 120x200cm, το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Όλα τα προϊόντα από το παιδικό δωμάτιο μπορούν να πωληθούν και ξεχωριστά. Τα προϊόντα Istikbal συνοδεύονται από Αμερικανικά & Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας και εγγύηση 2 ετών.

istikbal-paidiko-palet-collection.jpg

Ντουλάπα Τρίφυλλη Palet

Παιδικό Κρεβάτι Palet

Παιδικό Κρεβάτι Palet

690.00756.00
586.50642.60
Παιδικό Κρεβάτι Palet

Βιβλιοθήκη Palet

Παιδικό Κομοδίνο Palet

Γραφείο Palet

Γραφείο Palet

234.00375.00
198.90318.75

Παιδική Συρταριέρα Palet